نیاز به وکیل متخصص برای برگشت رای در تجدید نظر دارید؟
قانون گذار در ماده پنج قانون آیین دادرسی مدنی تصریح کرده است که آرای دادگاه ها قطعی است مگر در موارد مقرر در باب چهارم این قانون یا در مواردی که به موجب سایر قوانین قابل نقض یا تجدید نظر باشند.
بعد از این که حکمی از سوی دادگاهی صادر گشت، اصل بر قطعی بودن آن است و این امکان وجود ندارد که تغییری در آن ایجاد کرد. این در حالی است که در مواردی ممکن است ایرادی در حکم صادره دیده شده و به همین دلیل، تغییر آن ضروری باشد.
اصل آن است که دادگاه نمی تواند حکمی را که صادر کرده است، نقض کرده یا در مفاد آن تغییری ایجاد کند. این اصل همسو و هماهنگ با قاعده فراغ است. استثنا بر اصل تغییرناپذیری حکم توسط دادگاه صادرکننده، از مواردی است که قانون گذار به روشنی تجویز کرده است.
بر اساس ماده هشت قانون آیین دادرسی مدنی، هیچ مقام رسمی یا سازمان یا اداره دولتی، این توانایی را ندارد که حکم دادگاه را تغییر دهد یا از اجرای آن ممانعت کند؛ مگر دادگاهی که حکم صادر کرده است یا مرجع بالاتر؛ آن هم در مواردی که قانون معین کرده باشد.
آشنایی با محدودیت های زمانی دادگاه تجدید نظر اهمیت زیادی دارد که از قوانین دادگاه پیروی کنید اگر شما مهلت نگرفتید، این امکان وجود دارد که حق درخواست تجدید نظر خود را از دست بدهید. پرونده اعلامیه تجدید نظر باید به دادگاه ارسال شود، همراه با هزینه ثبت نام مورد نیاز. شما ممکن است با توجه به دادگاه مجاز به اخطار دادن از طریق ایمیل باشید.
توجه بسیاری به سایر اقدامات لازم انجام دهید. علاوه بر ملاقات با مهلت دادرسی، چندین مورد دیگر که باید تحت قوانین تجدیدنظر دادگاه انجام دهید، وجود دارد. به عنوان مثال، شما باید دیگر افراد متعهد را در مورد اعلامیه تجدید نظر مطلع کنید. قوانین تجدید اجازه می دهد که راه های قابل قبولی برای انجام این کار داشته باشید.
مطمئن شوید که به طور کامل فرم درخواست تجدید نظر را کامل کنید. اطلاعات مورد نیاز ممکن است بسته به دادگاه متفاوت باشد، اما معمولا شامل موارد زیر خواهد بود:
در صورتی که یکی از موارد زیر احراز گردد، می توان نسبت به رأی صادره درخواست تجدید نظرخواهی کرد:
همیشه تجدید نظرخواهی نسبت به آراء ممکن نیست بلکه این فرصت بسیار محدود است. باید به این فرصت توجه کرد، زیرا اگر بگذرد، رأی قطعی می گردد؛ یعنی دیگر این امکان وجود ندارد که نسبت به آن تجدید ظرخواهی کرد. حال پرسش این است که این مهلت چقدر است؟ اگر شخص معترض در ایران اقامت داشته باشد، ۲۰ روز و در صورتی که در خارج از کشور اقامت داشته باشد، ۲ ماه فرصت دارد تا نسبت به رأی صادره تجدید نظرخواهی نماید.
حال ممکن است که مهلت تجدید نظرخواهی بگذرد و فرد پس از آن بخواهد اعتراض خود را مطرح کند. در این صورت قاعده بر این است که دادگاه درخواست او را نمی پذیرد مگر اینکه عذرموجهی داشته باشد؛ مانند اینکه خود او یا والدین یا همسر یا فرزند او دچار بیماری سختی باشند به گونهای که این بیماری مانع حضور او شود یا اینکه حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله بروز کند و رفت و آمد او ممکن نباشد.
قابلیت اعاده دادرسی و حتی صرف درخواست اعاده دادرسی مانع از اجرای حکم نیست. چنانچه قرار قبولی درخواست اعاده دادرسی صادر شود، از آن جایی که با تشخیص دادگاه علایمی مبنی بر نادرست بودن حکم وجود دارد و این امکان وجود دارد که اجرای آن خساراتی را برای متقاضی اعاده دادرسی ایجاد کند، بنابراین در مواردی که جبران این خسارت غیر ممکن است، اجرای حکم متوقف می گردد. با توجه به ماده 437 قانون آیین دادرسی مدنی، با صدور قرار قبولی اعاده دادرسی اصل بر توقف عملیات اجرایی حکم است؛ مگر اینکه محکوم به، مالی باشد و محکوم له تأمین مناسبی برای اجرای حکم بدهد. البته عملیات اجرایی زمانی متوقف می گردد که حکم در حال اجرا باشد اما در صورتی که حکم قبلاً اجرا شده بود، دادگاه تا صدور حکمِ اعاده دادرسی نباید در خصوص اعاده وضعیتِ عملیات اجرایی تصمیم بگیرد. باید به این موضوع عنایت داشت که دادگاه در این زمینه نباید راسا اقدام نماید بلکه با تقاضای خواهانِ اعاده دادرسی، دادگاه دستور توقف اجرای حکم را می دهد. بعد از توقف عملیات اجرایی تا معلوم شدن نتیجه قطعی، اعاده دادرسی همچنان متوقف می ماند مگر این که محکوم به مالی باشد و محکوم له درخواست ادامه آن را مطرحنماید که در این صورت با اخذ تامین، عملیات اجرایی ادامه می یابد.
بهترین وکلا برای شما کسانی هستند که تخصص برگشت رای در تجدید نظر دارند.
برای انتخاب بهترین وکیل برای شما، دادسان شرایطی از جمله:
را در نظر گرفته است و کافی است درخواست خود را ثبت فرموده تا موارد فوق را از چند وکیل دریافت بفرمائید.
هزینه ی اخذ وکیل توقیف برگشت رای در تجدید نظر معمولا درصدی از مبلغ مورد مطالبه می باشد.
هزینه مشاوره از وکیل متخصص برگشت رای در تجدید نظر در بازه قیمتی زیر قرار دارد.
نظرات برخی از کاربران دادسان
زیرا در دادسان بیش از 500 وکیل فعالیت می کند و دادسان رزومه و قیمت پیشنهادی چند وکیل متخصص در موضوع شما را برایتان رایگان ارسال میکند و شما میتوانید پس از مقایسه وکلا، نسبت به رزرو تایم مشاوره از ایشان اقدام نمائید.
هزینه ثبت درخواست و ارسال رزومه و دستمزد پیشنهادی وکلا برای شما رایگان است.
بعد از ثبت درخواست، رزومه و قیمت پیشنهادی چند وکیلی که پرونده های مشابه موضوع شما داشته اند را در بازه زمانی یک ساعت تا یک روز کاری رایگان دریافت می کنید و پس از مقایسه وکیل خود را انتخاب کرده و جلسه مشاوره را مطابق میلتان حضوری یا تلفنی برگذار می کنید.
برای اعطای وکالت، کاربر باید با وکیل جلسه حضوری داشته باشد.
وکلا بر اساس پرونده های گذشته و قرارداد هایی که تنظیم کرده اند، از منظر تخصص دسته بندی شده و علاوه بر این موضوع، در سایت دادسان امتیاز و نظرات سایر کاربرانی که از خدمات این وکلا استفاده کرده اند نمایش داده می شوند که سنجه مناسبی برای ارزیابی وکلا توسط کاربر می باشد.
هزینه وکالت در تمامی مراحل توسط وکیل اخذ می شود.
پس از دریافت رزومه و دستمزد پیشنهادی از چند وکیل، میتوانید نسبت به رزرو زمان مشاوره از ایشان اقدام نمود و هزینه اعلامی توسط وکیل را پرداخت کنید تا جلسه قطعی شود، این مبلغ پس از جلسه با وکیل تسویه می گردد.